Wil je een projectmatig specialist inhuren, dan kies je bij iTR Advies uit diverse specialismen. Met een specialist haal je gedegen kennis en ervaring in huis. Zowel startende ondernemingen als bestaande ondernemingen kunnen hiermee hun voordeel doen. iTR Advies is een organisatiebureau voor bedrijfsadvies dat jou op vele manieren van dienst kan zijn.

Een specialist inhuren

Onze specialisten

De specialisten van iTR Advies beschikken stuk voor stuk over jarenlange ervaring zodat je zeker bent van de beste hulp.

Een specialist inhuren om te sparren en hoog te scoren

Specialisten dragen, elk binnen hun vakgebied, bij aan groei van je bedrijf. Een business coach als sparringpartner brengt je tot nieuwe inzichten, helpt je het mission statement vorm te geven of stelt de juiste vragen waarna jij de juiste beslissingen kunt nemen. Verleg samen met een business coach de focus en bewandel verrassende, nieuwe wegen.

De presentatie van je bedrijf, zowel intern als extern is uiterst belangrijk. Je visitekaartje, logo en website zijn verkoopkanalen en dragen de identiteit van je bedrijf uit. Een grafisch vormgever zorgt dat de vormgeving van jouw bedrijfsuiterlijk optimaal is, door het leveren van professionele ontwerpen, passend bij je onderneming. Tekstschrijvers zorgen voor de juiste toon en foutloze teksten.

Hoog scoren in de zoekmachines is een must. Een SEO/SEA specialist brengt jouw bedrijf, vaak in samenwerking van de online marketeer en de tekstschrijver, naar de hoogst bereikbare positie in Google en andere zoekmachines.

Een specialist inhuren voor onderzoeken, vertalingen en projecten

Een onderzoeker maakt een gedegen bedrijfsanalyse waarna de bedrijfsbehoeftes in kaart kunnen worden gebracht. Oplossingen voor problemen, kansen voor verbeteringen en een goed marketingplan zijn de sleutels tot verbetering van de bedrijfsvoering.

Werk je internationaal? Professionele vertalingen zorgen voor een goede uitstraling en behoeden je voor vertaalfouten die desastreus kunnen uitpakken. Een goede vertaling van bijvoorbeeld je website is heel belangrijk, immers, je website is het visitekaartje van je bedrijf.

Onze projectmanagers zijn breed inzetbaar, zowel intern als extern, en hebben veel ervaring. Daarom is ieder project met een klein of groot budget in veilige handen bij onze specialist. Van de voorbereiding van het project tot de opzet en de begeleiding ervan.

Lees ook deze berichten