Wij zien dat veel startende en bestaande ondernemingen vaak goede ideeën hebben maar deze niet op de juiste wijze in de praktijk brengen. Met iTR Advies voorzien wij het bedrijfsleven van bedrijfsadvies en de juiste specialisten om zo een effectievere onderneming op te zetten en een beter resultaat te behalen. De letters iTR staan voor ‘Inzicht tot Resultaat’.

Met veel passie geven onze specialisten ondernemers en managers meer inzicht door middel van deskundig, maar vooral helder advies. Wij zijn een betrokken partner bij de ontwikkeling en uitvoering van uw startende onderneming of bestaande onderneming.

Wil je samenwerken met iTR Advies?

Onze kernwaarden

Deskundig
Door onze kennis en ervaring te delen en door te blijven ontwikkelen leveren we deskundig advies en doelgerichte hulp.

Doeltreffend
Door het toepassen van bewezen methodieken werken wij doeltreffend en pragmatisch.

Heldere taal
Wij spreken alleen in vakjargon als dit bij jouw communicatiewijze past.

Transparant
Onze onafhankelijke en transparante manier van samenwerken zorgt voor een beter zakelijk inzicht.

Betrokken
Betrokkenheid zit in onze genen. Dit uit zich door onze pro-actieve werkwijze.

Waarom wij het doen (onze missie)

Het zakelijke inzicht van ondernemers en managers ontwikkelen door helder advies te geven en doeltreffende hulp aan te bieden. Wij streven naar een beter resultaat voor iedere onderneming.

Specialisten

Chadli Hachani is de oprichter van iTR Advies. Hij kwam tot de conclusie dat veel startups en bestaande organisaties vaak goede ideeën hebben maar deze niet altijd op de juiste wijze in de praktijk brengen. Daarom is iTR Advies opgericht en voorziet hij het bedrijfsleven van bedrijfsadvies en de juiste specialisten om zo een effectievere onderneming op te zetten en een beter resultaat te behalen.
Meer info over Chadli

Sonja Schwedersky is de oprichter van Tekstbureau De Schrijverije. Vanaf haar jonge jaren volgde zij een tweeledig pad: een zakelijk en een creatief. Een rechtenstudie en een conservatorium opleiding. Beide opleidingen maakte zij niet volledig af maar dit stond succes in beide richtingen geenszins in de weg.
Meer info over Sonja