Wil je gebruikmaken van de vele mogelijkheden die een online marketeer je bedrijf kan bieden? Kies voor de online marketeer van iTR Advies. Je onderneming groeit en bloeit met een goede marketingcampagne. Startende ondernemers kunnen een vliegende start maken als zij marketing slim inzetten. Bestaande bedrijven dienen hun product of dienst én website levend te houden zodat bestendiging of groei kan worden bereikt. Ook dat kan worden bereikt met het inzetten van strategisch uitgezette marketing campagnes. iTR Advies is specialist op het gebied van marketing en is jouw online marketeer en SEO specialist.

Online marketeer

Meer over online marketing

iTR Advies biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden als het gaat om online marketing:

  • Website ontwikkeling
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Google Adwords (SEA)
  • Conversie optimalisatie
  • Social Media Marketing (SMM)

Na het in kaart brengen van de huidige situatie en het gewenste resultaat kan de online marketeer van iTR Advies onder meer de website optimaliseren zodat er meer bezoekers komen, analytische tools implementeren, ervoor zorgen dat de website hoog scoort in Google, linkbuilding verzorgen of advertentiecampagnes opzetten. Marketing is een continue proces waarbij de resultaten goed meetbaar zijn. Je website is niet alleen het visitekaartje van je bedrijf maar ook een belangrijk verkoopkanaal.

SEO, SEA en SMM specialist

Een SEO specialist is iemand die ervoor zorgt dat je relevante bezoekers krijgt via de organische zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. SEO is vooral belangrijk op de langere termijn. De SEO specialist van iTR Advies begrijpt het algoritme van Google en zet in op de drie kernactiviteiten van SEO: techniek, content en autoriteit.

  • SEO techniek: een goede website qua laadsnelheid, goed gebruik van html en css en goede hosting.
  • SEO Content: goede page titles, rich snippets, relevante en goed geschreven teksten, een goede navigatiestructuur en interne linkstructuur.
  • SEO Autoriteit: opbouwen van externe links waarbij de kwaliteit belangrijker is dan de kwantiteit.

Wil je als startende ondernemer je bedrijf direct in de kijker zetten? Een SEA campagne (betaalde advertenties in Google) trekt in korte tijd veel bezoekers naar je site en daarmee vergroot je in een klap ook het aantal potentiële klanten. Bestaande bedrijven kunnen door middel van een SEA campagne een nieuw product promoten of het bedrijf een stevige boost geven.

De online marketeer van iTR Advies verzorgt ook Social Media Marketing. Campagnes op de bekende platforms zoals Facebook en Instagram zijn zowel voor starters als voor bestaande bedrijven een must. Denk aan interessante blogs en artikelen of weggeefacties. Via SMM kan tegen aantrekkelijke tarieven een groot publiek worden bereikt.

Lees ook deze berichten