Een business coach is een professionele sparringpartner die je helpt tot nieuwe inzichten te komen voor je bedrijf. Zowel startende ondernemingen als bestaande ondernemingen kunnen hun voordeel doen met de know how van een business coach van iTR Advies. Ook tijdens een coaching traject komen de kernwaarden van iTR Advies tot hun recht: een deskundig, transparant en betrokken coach die je doeltreffend en in heldere taal voorziet van advies waar je echt wat aan hebt. Als ondernemer sta je vaak voor beslissingen, soms moeilijke beslissingen. Keuzes maken en knopen doorhakken, de focus verleggen lukt je beter met een business coach.

Business coach

Werkwijze en taken business coach

Meedenken, de juiste vragen stellen en luisteren zijn hierbij de kerntaken. Je kunt al je ideeën, plannen en uitdagingen voorleggen en bespreken. De business coach zal je helpen door de juiste vragen te stellen, in alle openheid en eerlijkheid. Dit betekent niet alleen een betere focus maar ook meer rust in je hoofd. De coach hanteert een praktische aanpak en fungeert als katalysator waarbij de sparringpartners elkaar versterken. Daarnaast kan hij ook een team of afdeling versterken. Groeistrategieën bedenken, een bedrijfsplan schrijven, motiveren, het aanreiken van tools en foefjes, advies over marketing en het aandragen van de juiste mensen op de juiste plek. Dát doet de business coach van iTR Advies.

Startende onderneming en bestaande onderneming

Er komt nogal wat bij kijken; het starten van een eigen onderneming. De ervaren business coach luistert naar je en kijkt met je mee, helpt je sneller én effectiever naar de volgende fase van je bedrijf. Het aanscherpen van de missie en doelen en het stellen van de juiste prioriteiten zodat je vol zelfvertrouwen als ondernemer kunt starten.

Bestaande ondernemingen kunnen te maken krijgen met tal van vragen zoals “hoe verbeter ik mijn acquisitie”, “hoe zet ik marketing optimaal in”, “hoe kan ik meer omzet/winst bereiken”. Misschien is je onderneming toe aan een nieuwe fase, overweeg je in te zetten op innovatie of werken de teams niet goed samen. Een coach is dan dé aangewezen persoon om mee te sparren. Een luisterend oor, een kritische blik, deskundig advies. Zowel op operationeel als op tactisch en strategisch niveau.

Lees ook deze berichten